Šitá fotokniha

Šitá fotokniha

V životě je spousta okamžiků, které si člověk chce uchovat na pořád, a proto si tyto okamžiky rád vyfotí. Ať už je to svatba, dovolaná, oslava narozenin, první krůčky dítěte, párty s kamarády, maturitní ples… Prostě chvilky trávené s partnerem, rodinou, přáteli.

Šitá fotokniha
Exkluzivní šitá fotokiha

Pokud ale máte fotky v počítači, málokdy se na ně podíváte. Pokud si chcete fotky vyvolat, pečlivě vybíráte jakou, protože cena není nízká. A musíte si koupit album, do kterého fotky dáte. A ty nejsou zrovna skladné.  Nejlepším řešením je fotokniha.

Fotoknihu máte vždy po ruce, abyste jí mohli ukázat rodině i přátelům. Je velmi skladná a vejde se do každé knihovny. Můžete v ní mít stovky fotek, záleží jen na tom, jaký počet stránek si zvolíte. Navíc je to skvělí dárek, který potěší jistě každého.

Šitá fotokniha

Pokud chcete, aby kniha byla obzvláště reprezentativní, aby se snadno prohlížela a měla pevný obal, je pro Vás nejlepší volbou Šitá fotokniha. Tato kniha má pevné odolné desky, na které si může dát vlastní fotky či motiv. Listy jsou sešité tak, aby se při prohlížení neztratilo nic ve hřbetě. To znamená, že, si můžete vložit fotky přes dvojstranu, aniž by část fotky chyběla. Stránky jsou tištěné na tvrdším pololesklém papíře, velmi kvalitním digitálním tiskem, aby Vaše fotky obzvláště vynikly.

Detail vazby
Detail vazby

Program na tvorbu fotoknihy ke stažení

Pro vytvoření knihy stačí, když si stáhnete program CDSMdesigner. Program je velmi jednoduchý a intuitivní, obsahuje mnoho šablon, obrázků a pozadí. Pokud si přece jen nebudete s něčím vědět rady, můžete se podívat na ukázková videa, kde jsou všechny funkce programu názorně vysvětleny. S jakýmkoli dotazem se můžete obrátit i na naše zaměstnance, kteří vám rádi poradí a kteří se snaží zákazníkovi vždy vyjít vstříc. Tisk a vazba knih probíhá na certifikovaných strojích a pod dohledem odborníků, kteří dělají vše proto, aby knihy byly dokonale vyrobené.

CDSm Designer
Prostředí programu CDSM Designer

Víme, že není jednoduché uspokojit všechny zákazníky, ale děláme maximum pro to, aby naši zákazníci byly spokojení a rádi se na nás opět obrátili, protože budou vědět, že se na nás mohou spolehnout.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *